Bekijk commercial

Kleine series, grote verantwoordelijkheid

10 November 2014

In industrieën waar de lat hoog ligt, is SLB HIGHTECH op zijn best. Denk aan de luchtvaartindustrie. Al jaren ontwikkelen en vervaardigen wij diverse onderdelen voor Fokker Landing Gear. Daarbij gaat het om kleine series volgens strikte normen. Perfecte risicobeheersing en uiterste precisie staan centraal.

Leidende positie

Fokker Landing Gear ontwikkelt, produceert en assembleert complete landingsgestellen en aanverwante systemen. Bijvoorbeeld voor de Apache-gevechtshelikopter, de JSF en de NH90-helikopter. Door de toepassing van innovatieve technologieën heeft Fokker Landing Gear een leidende positie verworven in de markt voor landingsgestellen.

Preferred supplier

SLB HIGHTECH is preferred supplier van Fokker Landing Gear. Bij alle onderdelen die wij ontwikkelen en produceren draait het om perfecte risicobeheersing. Via nauwgezette procedures en uiterste precisie garanderen wij continue kwaliteit. ‘Zero defect’ is de norm. Door processen van begin tot eind controleer- en beheersbaar te maken, zorgen we ervoor dat elke stap te herleiden is. Van de herkomst van materialen tot uren en activiteiten. Materialen kopen we projectmatig in, inclusief materiaalcertificaten.

Diverse onderdelen

HIGHTECH ontwikkelt en produceert diverse onderdelen in opdracht van Fokker Landing Gear: gelaste onderdelen, plaatwerkonderdelen en zogeheten extraction tools. Een extraction tool is een hulpgereedschap voor het monteren of assembleren van een onderdeel van het landingsgestel van de tweemotorige NH90-helikopter. Deze wordt bij iedere helikopter meegeleverd.

Onze opdrachtgevers