Bekijk commercial

Partnership: regie over productieproces

Klant:
Alexanderwerk
Plaats:
Duitsland

Engineering

Een vooraanstaande Duitse machinefabriek zocht een partner voor de levering van Gestellen (frames) en Haubes (machinekappen). Tijdens een pilot bewees RVS NON FERRO, onderdeel van de SLB GROUP, direct zijn expertise door complexe samenstellingen met een hoge afwerkingsgraad te leveren. Het resultaat: een structureel partnership waarbij proactief en oplossingsgericht meedenken, solide projectmanagement en de ontwikkeling van doordachte prototypes centraal staan.

 

Na de geslaagde proefopdracht kreeg RVS NON FERRO direct een nieuwe aanvraag voor de levering van 5 Gestellen en Hauben; inmiddels leveren we structureel 25 van deze frames en machinekappen per jaar, in series van 5. De Duitse fabrikant bouwt en levert machines voor de droge granulatie in de chemische en farmaceutische industrie. Hiervoor is een hoge afwerkingsgraad (vierde en vijfde niveau) van groot belang.

 

Volledige regie

Als specialist in complex laswerk houden we dit productieonderdeel in eigen huis, maar voor het verspanen, elektrolytisch polijsten en slijpen schakelen we bewust externe specialisten met de juiste expertise in om tot de beste productkwaliteit te komen. Wij voeren de volledige regie over dit gehele proces, zodat onze klant nergens omkijken naar heeft. Projectmanagement van a tot z, waarbij heldere communicatie, ketentransparantie en wederzijds vertrouwen de basis vormen.

 

Prototyping

De samenwerking met de Duitse fabrikant reikt nóg verder. Onze partner richt zich op de innovatie van huidige machineonderdelen en de ontwikkeling van nieuwe prototypes. De fabrikant maakt daarbij gebruik van de specialistische kennis die de engineers van RVS NON FERRO in huis hebben. De lijnen zijn kort tijdens dit innovatieproces, waardoor we snel resultaat boeken bij uitdagende vraagstukken.

 

Benieuwd naar het bijzondere partnership tussen RVS NON FERRO en de Duitse machinefabrikant? Bekijk dan onze uitgebreide case.

http://www.slbhightech.nl/upload/docs/duitse-machinefabrikant-ht.pdf

Onze opdrachtgevers