Bekijk commercial

Duurzame relaties

Betrouwbaar verlengstuk van uw organisatie
SLB HIGHTECH werkt voor bedrijven die weten wat ze willen. Wereldspelers met ambitie, die alleen genoegen nemen met het beste van het beste. Daarom verdiepen wij ons in uw organisatie, investeren wij in de samenwerking en delen we onze kennis. Door naast u te staan en samen op te trekken, dragen we bij aan uw succes.

Kritische industrieën
Onze opdrachtgevers zijn divers van aard, maar hebben één ding gemeen: hun veeleisendheid. Zij zijn voornamelijk actief in industrieën waarin zeer strenge eisen worden gesteld aan producten en componenten. Denk aan de farmaceutische en petrochemische industrie, maar ook aan defensie, scheepsbouw, de offshore-, halfgeleider- en de luchtvaartindustrie.

Altijd vooruitkijken
Het beste resultaat bereikt u met partners die hun verantwoordelijkheid nemen en vanuit uw belang redeneren. SLB HIGTECH combineert hoogwaardig vakmanschap met betrouwbaarheid, flexibiliteit en kostenbewustzijn. Daardoor fungeren we daadwerkelijk als een verlengstuk van uw organisatie. Dat is onze definitie van professioneel partnership.

Onze opdrachtgevers