Bekijk commercial

Kwaliteitsborging

Zekerheid door risicomanagement en certificering
Van een goede samenwerkingspartner verwacht u meer dan alleen hightechoplossingen. SLB HIGHTECH beseft dat maar al te goed. Daarom lopen wij niet alleen voorop in technisch opzicht, maar ook als het aankomt op risicomanagement. Controleerbare en beheersbare processen geven u de zekerheid van een zorgeloze samenwerking.

Investeren in kennis en vaardigheden
Opleiding is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Door flink te investeren in kennis en vakmanschap, behouden we onze voorsprong. Waardevolle certificeringen vormen het bewijs. Zo beschikken we over zeer uitgebreide laskwalificaties, waaronder EN 3834-2. Daarnaast behalen we regelmatig lascertificaten op maat als een project daarom vraagt.

Geen concessies
SLB HIGHTECH bewijst dat de hoogst haalbare productkwaliteit nooit hoeft te leiden tot concessies in leverbetrouwbaarheid of veiligheid. Totale procesbeheersing is onze sleutel tot succes. Ons geavanceerde ERP-systeem vervult hierin een hoofdrol. Bedrijfscertificaten zoals VCA** en ISO 9001:2008 zijn in onze ogen een vanzelfsprekendheid.

Onze opdrachtgevers